Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart min moster

Jag såg dig idag, du var dig inte lik.
Om några dagar eller så kommer din säng vara tom.
Snart får du vila.
Du har ont, det förtäljer dina ögon.
Snart får de också vila.


Jag älskar dig min moster.




Fri vers av Guol123
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-26 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123