Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga

Om han nu hade gjort något av ren skam mot en ung
kvinna varför överlade han inte överlagt mord på sig själv,
ja för att bli självmördare. Ingen direkt svår synd för en
brottsling.
Han skulle ha kunnat plocka fram en revolver utan pardon,
inte ett enda hål i hylsan, utan välfylld med sex fullödiga
fullt funktionsdugliga patroner. Enhandsrevolver eller
tvåhands?! Man måste veta vad den andra handen gör,
monsieur! Följa regementet. Vem bryr sig om honom sedan?
På hans gravsten skulle det väl kunna få stå graverat
i sten. En epistel med ett litet försvarstal:
>>Hon påstår, att jag drog ner brallan utan att hon ville
det! Hon ljuger!>> Det finns de som tror det.
Men nej, det gjorde hon säkert inte enligt länshäravshövdingen.
Även om hon säkert varit tillsammans med en man
efter det, rentav varit frimodig på bröllopsnatten.
Moderna kvinnor kan vara hur präktiga som helst.
Det var då hon kom på det. Skändaren skulle få sig en
riktigt härligt skrovel middag först i en hundskål.
Först skulle han väl ha kunnat få göda magen med riklig
och ordentlig kost. T ex "oxroulader och bernaisesås",
vita bönor med små bomber.
Han skulle sedan få ångra sig djupt om natten över sin
grova och skändliga handling mot en svensk dotter.
Man skulle också ha kunnat arrestera honom för niddåd
och skändning med damm i luften samt myteri på Titanic.
Hon skulle kunna bli professor i flera ämnen och gillar
inte alltför frimodiga beteenden, där folk får för sig
dumheter, att med sina tricks kunna uppvigla och
besudla kvinnors kvinnoliv och könsliv. Så gör man
inte som folk har gjort. Om hon inte längre är så
folkkär så finns det nog en anledning. Jäkla köksor.
Eller så kanske de bara har en hjärndiagnos.
Varför plåga och bestraffa en ensamstående kvinna?
Vi lever i ett modernt samhälle. Skarprättare är
inte lämpliga, kanhända lika föraktade som i vår
historia med usla och lågbegåvade bedragare.




Övriga genrer av frun
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-26 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun