Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månfärd

...


Och så stod du där igen
utvuxen från min dröm
med spaden i handen
händerna fulla av sidensvansar
lindade kring den rödaste punkten
ett garnnystan till månen
fram och tillbaka

hjärtslagen började minnas
glädje

Jordig av potatis och doftande välkänt av grönt, skratt som en markatt, brytningen mellan ljus och mörker

Du

Fyra veckor i regnbågens ljus
Sen inga sånger mer
Utan ljusets hastighet

Du

Tystnade allt


...





Fri vers av Sandstorm7777
Läst 553 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2016-10-26 22:04



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
återigen...tre sista raderna....well done well done well done
2017-10-16

  Hon kallar sig poet VIP
gillar texter som flyter rakt på, men ändå tar en nånstans...smarta texter, men ändå spontana med känsla...du ingår ju i den kategorin
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Sandstorm7777
Sandstorm7777