Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår regnade



Igår regnade in i hemmet

dropparna föll ner på golvet

och lät som en gammal klocka

Idag finns det ringarna kvar

efter gårdagens blöta hälsningar

det luktar vemod och vatten




Fri vers av Minona
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-26 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ett sirligt skönt stycke verklighet i diktens form!
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona