Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EROTIK


Drama på sinnenas teater

 

Vi älskar hett och intensivt!

 

Föreställningen brinner
det är en kamp på liv och död!

 

Ridån går upp, ridån går ner
om och om igen

 

Ångesten dansar tätt med Åtrån
outgrundlig, outhärdlig, ofrånkomlig

 

Röd och svart reser sig lidelsens blomma
på perversionens bakgård. Okuvlig!

 

Vi strider mot demoner, låter dem rida oss
bränner dem, förnekar dem, dyrkar dem!

 

Dömda att förlora ger vi oss hän
improviserar, söker ändlöst en förlossning!

 

Sinnenas teater vibrerar!

 

 

 

 

 

© Snuffa 20161026 

 




Fri vers av Snuffa
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-26 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den där.. var sannerligen intensiv. Aggressivt sinnlig. Som det ska vara.
2023-04-07

  S.A.I. Steve Lando
ett härligt skådespel
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa