Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anja

En gång var du liten
en docka mot min hud
och det enda som var viktigt
var att andas in och ut.

Sen dess min största lycka
att vara den du når
för varje gång du skrattar
förlängs mitt liv med år.

Och det är okej att tveka
vara rädd och ändra sig
för min självklaraste uppgift
är att alltid tro på dig.

En gång var du liten
en docka mot min kind
och det enda som var viktigt
var att andas ut och in.

En gång var du liten
tänk om jag visste då
att där är den bästa vännen
jag nånsin kommer få.




Fri vers av ungefär
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-27 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär