Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ord

Det är konstigt
tyst i huvudet

Men ordlösa bilder
som svävar kring
i hjärnans labyrint

Kanske väntar på förlossning
vrålande kastas ut ur din kropp

Och i maggropen luftstötar
som rusar upp genom hals,
ut genom mun

Men när jag gapar
så är det tyst och stilla

Som en avsvalnad gryta
som nyss puttrade upprört

Utan orden är det svårt att leva




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-10-27 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP