Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, en spegel

Vara den jag är
men visa vad du vill se

Känna mina känslor
men uttrycka din vrede

Låta ljuset flöda i mig
men ta emot allt det svarta från dig

Mitt jag är en stelnad spegelyta
och min blinda själ irrar tyst




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-27 19:48



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Vilken motsatsdikt ;) bravo
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP