Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kedjeeffekt

min ångest har ångest
det är nästan
komiskt
hur till och med min ångests ångest
har ångest

som den jobbiga efterhängsna vännen
det är nästan
komiskt
hur även den efterhängsna vännen
har en efterhängsen vän

det är komiskt
men jag skrattar inte
åt kedjeeffekter




Fri vers (Fri form) av Ellen N
Läst 420 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-27 20:06



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Det är ingen lek att ha ångest på riktigt! :-/
2023-09-14

  Susanne Klint Martell
Känns igen. Rädsla för rädsla.

2016-10-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt om detta sanna, man får försöka klippa av dem vid roten, låta dem sväva iväg, i sitt kedjevirvlande moln.
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N