Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsångest



Står så, så som livet var mig givet
men i givakt
i väntan på vad drömmen
har att stava

i mitt namn

En hjältinna
med svärd utan sköld
och drakar
att stråla i

En horisont att vakna till
innan klockan slår vardag
och jag blir

som jag alltid varit
en i mängden
den med en oändlighet
att längta efter













Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 576 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-10-27 23:53



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt som berör många utav oss
2018-09-11

  Engel
Det är just såna ord som kan föra dig dit du längtar.
2017-01-17

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2016-10-28

  Bengt VIP
Det är mod! Inspirerande text.
2016-10-28

  ULJO
Berörande skaldat
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream