Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek från första ögonblicket

Jag vill veta vad kärlek är

Snälla visa mig

Jag såg kärlek i dina ögon från första ögonblicket

Förlåt för att jag ignorerade dig

Snälla visa mig igen

för jag vill veta vad kärlek är





Du är allt jag vill ha




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 439 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-28 00:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Åh en sådan trängtan ... Hoppas! Blicken är lika stark när mötet uppstår igen!
2016-11-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
önskefyllt fint
2016-11-08

  Ninananonia VIP
Vackert :)
2016-10-30

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfull bön...ja, kärlek vill man ha...
2016-10-29

  Karina"Kia"
Längtanslängtan och önskans att bara få känna lite mer en ögonblickets möjlighet..låta kärleken rulla in,äga rum!

Låta kärlekens känsla få komma och visa sig!

Vacker och längtansfull!
2016-10-28

    Dan Myrbeck
Fin kärleksönskan.
2016-10-28

    ej medlem längre
Vackert bedjande ord.
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin