Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom till mig

Du kom till mig i sommartid
och gav mitt hjärta frid
det kändes som om livet
blev värdefullt och givet
du blev stegen på min stig
och räddningen från krig
jag ville aldrig lämna dig
en känsla helt ny för mig

Du är det bästa som har hänt
så har jag aldrig förut känt
det finns bara en som har svar
på den längtan som jag har
all min tid av ensamhet är slut
nu slipper själen längta ut
för mig är du det bästa
ingenting kan nu mig fresta

En kärlek bortom alla ord
den finaste på denna jord
de orden vill jag säga
vill jag på en guldvåg väga
jag vet att du förstår
kan känna mina ensamma år
mitt liv det vilar i din hand
vår kärlek i starka band

Vi delar glädje och skratt
du min lilla enkla skatt
tidens alla blommor var du
för jag håller av dig nu
det finns inte en enda dag
som jag känner mig svag
på vår kärlek är jag säker
alla år av sorg den läker

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 472 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-04 08:33



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Kärlek, å kärlek.
Fint!
2017-01-05

  StinaJ VIP
Vacker kärlekshyllning., så fint framfört.
2017-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så varma och kärleksfulla ord...
2017-01-04

    Birgersdotter VIP
Jättefint få känna så...
2017-01-04

    Dan Myrbeck
Verkligen jättefint skrivet!
Snyftar lite här...
2017-01-04

    Lars J
Denna tilltalar en rim-nörd som jag, tycker om!
2017-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och tacksamt diktar du om kärlekens saga.
2017-01-04

  Blomma-Stjärna VIP
en romantisk och rimtät hyllning till den älskade - läser med glädje!
2017-01-04

  Niliboy
Lycka till!
2017-01-04

    ej medlem längre
Varma vackra ord om kärleken.
2017-01-04

  Marianne Räf
Åh, vilken härlig kärleksdikt !
Mkt fint med de täta rimmen!
2017-01-04

  Maria Sundelin VIP
Full av känsla
2017-01-04

  Anoo Niskanen VIP
Innerlig och fin kärleksdikt
2017-01-04

  M.Eta
Underbar kärleksförklaring!
2017-01-04

  Ingrid Trolle
En underbar värmande
kärleksdikt till den älskade
Den värmer läsarnas hjärtan
också
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO