Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionerad höstbagatell 229

 

 

Brinnande begär

inte mer än att elden

fortsätter glöda

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-28 18:00



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
Härliga rader!
2016-10-31

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så länge det finns glöd finns det liv!
2016-10-29

  Marianne Räf
Små portioner av Lycka...
2016-10-29

    ej medlem längre
Gäller att blåsa på kolen så den håller sig vid liv. :)
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP