Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde att du var död.

Jag drömde att du var död,
förlorad från mitt liv.
Din levande gestalt,
inte längre kunde föreställas,
framför mig.
Hur du brukade dansa,
läsa mig poesi.
Allt var borta,
så även du.
Allting inom mig brast,
jag vaknade i tårar,
ropandes efter dig.
Jag vet ännu inte,
om din död var sann
eller ej.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-28 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight