Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthet

Trötthet är kroppens hunger efter vila




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-29 06:11



Bookmark and Share


  Magica VIP
...jo, men inte lätt att bara somna för det ;)
2016-10-30

    Sefarge VIP
Det gäller bara att hjärnan
Ser till att det blir konstant
Hela tiden!
Är det som kallas
Mindfullness
Mvh.
:)
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP