Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna natt, är vintertid 29 oktober 03:00.

 

Jag vill kapa lite uppmärksamhet!

 

I denna natt, är vintertid 29 oktober 03:00.

Min kappa, kappor väntar i rad för att bli provade,

handskar, kängor,

inser, att många av dem som jag tänker på

redan jag har kastat till "Humanbridge" för ungdoms rekryterings

Här jag bor folket lämnar ifrån sig till och med guldarmband, nallar till nya anlända.

svenskarna i Sverige är ett mycket mänskligt folk eller rädsla av ensamhet gör även gamla människor sårbara, och jag är en aning ledsen för det.

Sabbat heladagen solen viskar:

Diana du föddes för att ta vara på din lycka!

O `lala vad kan vara mer uppmuntrande en solig vinnterdag.?




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-10-29 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP