Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Auran


Påvens besök till Malmö


Auran kring största frågan runt mysteriet

gömmer tabernaklet med guden

i en liten, beslöjade påse

Ritualen att öppna och upptäcka det heliga

döljer den egentliga frågan

Vad är hemligheten?








Fri vers av Minona
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-29 16:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vill du verkligen veta det?

Själv vill jag inte att påven ska besudla mitt land med sitt besök.
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona