Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
medberoende är jobbigt


Gränser

Min kant är lite naggad efter dig
som en bläckplump, eller hastigt utspillt kaffe
Min blick är ganska suddig utan dig
som en lins med vaselin eller morgonens första oskärpa
Mitt hjärta slår så stadigt nu och pulsen är i fas
Mitt skäl är mitt bara mitt
jag skärper mina gränser och blir aldrig sorgsen mer.




Fri vers av Ellåtta
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-29 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta