Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..djupet



idag
just denna kväll

när självömkan
äter upp mig

simmar jag ut
på förbjuden mark

in i en djuphet
så lätt
att drunkna i

det är där
mitt sanna
"jag" bor

där smärtan
har sitt säte

där får jag
lov
att gråta
känna efter
och minnas

~~~

lova mig

du som verkligen
älskar mig

lova mig

plocka ihop mig
när jag flytit upp
till ytan

för jag önskar

känna dig
din närhet

sånär som på
en sekund
blott en stund

så jag hel
åter kan bli








Övriga genrer av agneta pichler
Läst 553 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-29 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Många varma kramar till dig
en djupt berörande text
var rädd om dig :)
2016-11-20

  Lars Hedlin
Sänder en känsla som berör..Värme kramar och kärlek till dig min vän <3
2016-11-02

    Dan Myrbeck
Ibland behöver man stanna i det
mörka tills man är redo för ljuset.
2016-11-01

  ULJO
Berörande
2016-10-30

  Ardo Wejka
Kom!
2016-10-30

  Ardo Wejka
Kom!
2016-10-30

  Maria Sundelin VIP
Känslor som jag känner igen mig i
Kramar
2016-10-29

  Fem hjärtan VIP
Mycket smärta bor i din fina dikt och jag hoppas att någon står där och tar emot dig med en livboj och en mycket varm kram.. Sänder en kram från mig! <3
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler