Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det strävsamma paret

Fryser du
frågar kvinnan
och jag nickar
strävt
det känns att hon tycker det
känns strävt
att hon tycker det
när hon smeker
min kind
är sträv

känns det bra
frågar hon
och det känns
att hon tycker det
känns bra
svarar jag

vi ses
hör jag
handen lättar
lämnar min kind
lämnar kvar
lämnad kvar

vi ses
och jag vet
att vi sörjer
men minns inte vad




Fri vers av Carpen
Läst 424 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-29 23:14



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vacker ,vacker, man vill läsa några gånger. Tack!
2016-11-01

  Luciana Pascual
Jag kände igen någonting här...
2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Carpen
Carpen