Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort sagt ! Hur mycket är klockan ?

I Turkiet skulle man införa tidsomställning

på samma sätt som vi gör här i Sverige

Men förvarningstiden var alltför kort

vilket hade till följd

att automatiken i datorer och mobiltelefoner

fungerade som vanligt

Då uppstod en förvirring om vilken tid det var;

om det var Erdogan-tid eller inte

Ett skämt uppstod om att man menade

att det enda invånarna kunde enas om var:

"Vad är klockan ?"

I mitt huvud dånar Martin Ljungs djupa källarröst:

"Kort sagt ! Hur mycket är klockan ?"




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-30 11:42



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
I alla fall det är inte på samma tid (tider)som igår vi är tillbaka till den grundläggande tid;
kramar,
2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP