Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oigenkännlig

freden kommer dånande över bergen
eller långsamt glidande genom marken
freden har en fråga som saknar svar, som
inför sin bödel




Fri vers av med viss svårighet!
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-30 23:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa din text får mig att tänka på kriget...vet inte om det är meningen men det känns så. Meningslösheten och hopplösheten inför ondskan. Starkt avslut med bödeln.
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!