Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksbrevet till Sverige, ok, är det tillräckligt sagt för att skrämma dig eller bli avslappnad? Brevet skulle vara mitt bidrag till antologi 2016 men jag fick inte in raderna i formatering, jag har inte tid leka med det Project så det blir här.


Pappa Påven.

 

*Väldig sorligt liv beskriver vi i texter, snart Olof Palme trauma upprepar sig, jag drömmer så konstiga mardrömmar, det gör sig att vi inte är rädda för ryska korvetter så mycket som är rädda att gå till köpcentra, tvärtom svenska folket ser en frälsning i en radikal ändring...

Jag lyssnade ”P; 1 plånboken ”den kaus är som om bankerna vill mörda människor,

Eutanasis över 65+ och resten som inte kan styra digitala betalningar, då banker tar orimliga belopp på girobetalning.

Folket har infektioner i tänder, inkontinensers, luktar på gatan och ingen flor tant nu mera i skolor, bara pedofiler på turné.

Jag hörde på gatan att människor gör självmård och skurkar mördar i kniv som beduiner bara för 10 kr skuld,

En medelålder man som urinerade i park bakom en bänk sade, han kommer att göra knappar till sin byxa av prinsessornas ögon till första bästa tillfället. 

Vi är omringade av ondska. Och det finns ingen regel reglera övervakningen av statliga medel och hur slarvas med logistik. Vänskapskorruption blommar som alger på vatten!

Folket måste hålla sig stark! Att göra självmord är fegt inför Gud och samhälle, och att jobba som spioner för förmåner som villor, bank medel, det är synd på livet och skamligt!

Men, många gör det! för pensionen skull. Det fins många som får tusentals kr i förvärvarbete från utlandet till pension, och det finns som får bara 19 kr i månad i pension tack vare EU avtal där är reglerad till priset av En enkel kopp kaffe espresso, under 2 euro, som straff har blivit svenska medborgare och som jag som är EJ förgängliga och korrumperad.

Som var orsaken till asyl under Ceausescu.1981.

 

P.S. Med datum 1 november jag kommer att ta mycket lugn med skrivande på poeter.se, jag måste ta hand om mig också.

Må så gott, kram.

Diana.

 

 




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-31 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP