Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till livet


Lövtunn är din fasad,
lika skört som ett fruset blomblad.
... Likväl spirar du.

För kärleken till livet är starkare
än törnets vassa taggar.

Inom dig gror en övertygelse
om att ljuset återvänder, tinar frosten
... och helar det som vissnat.




Fri vers av Susanne Klint Martell
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-12 18:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2016-11-13

  Quasimodo
Kärleken är stark och helar om den får vara den vad den är!
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Klint Martell
Susanne Klint Martell