Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svulten (haiku)


kattugglan hoar
snart sinar skafferiet
mus i fridfull sömn




Bunden vers (Haiku) av Susanne Klint Martell
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-03 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanne Klint Martell
Susanne Klint Martell