Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivstart (haiku)


altandörr öppen
slumrande hund väcks av katt
rivstart på parkett




Bunden vers (Haiku) av Susanne Klint Martell
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-31 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanne Klint Martell
Susanne Klint Martell