Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det kan bli ...


Förfarandet har gjort slut med tanken.
Agerar helt utan att reflektera.

Det sörjer inte ambitionen som en gång fanns
… att behaga.
Det letar heller inte godkännande eller superlativ
... för väl överlagt handlande.

Nej ... det bara bär sig åt.




Fri vers av Susanne Klint Martell
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-14 14:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tankar vandrar inom
2016-11-15

  bumerang
Jag tror mig förstå och känna igen.
Du skriver så bra och tillräckligt för
var och en att reflektera.
Applåd
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Klint Martell
Susanne Klint Martell