Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varande för varandets skull

Dagg tvättar min natt
den varar för varandets skull
bortom tv apparaternas
valbara verklighet

Dag kränger sig fram
upp på mina axlar
letar med ett tomt blick
efter ett bedövande radiosignal

Obehag i huden
påminner om varandet för varandets skull
den ger mening till tomheten
som exploderar inne i blodsprängda ögonvitor




Fri vers av Sanchez
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-31 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez