Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCKERSÖTT BARNDOMSMINNE

 

Kön av barn

ringlar lång

för gratis sockervadd

 

utdelad av ung dam

klädd i 50-tals klänning

 

jag blir liten

 

frågar snällt

om även jag får

och det får jag

 

jag smakar och minns

 

brorsan och jag

snurrar i tekopp

 

sockervadden

hårt hållen

 

fladdrar lätt

i farten

 

kittlet i magen

sötman i munnen

 

lika söt som nu

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-02 17:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra skriven dikt
2016-11-05

  Fem hjärtan VIP
Härliga barndomsminnen!
2016-11-03

  Poeten Salvador VIP
Bra bildspråk
2016-11-03

  Sofhia Wirström
så fint
så härligt


2016-11-02

  Blomma-Stjärna VIP
härligt nostalgisk dikt, väcker mina minnen; "kittlet i magen sötman i munnen"
2016-11-02

  Rise Little One
Härligt minne i livet!
2016-11-02

  Solstrale VIP
Minnenas skafferi där kan man bli!
2016-11-02

  ULJO
Vad fint
2016-11-02

    ej medlem längre
spännande text, smaker har en särskild förmåga att locka fram gamla minnen, fascinerande - bra och intressant!
2016-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med smak som ger minnen...fint...
2016-11-02

    ej medlem längre
Underbart med fina barndomsminnen.
2016-11-02

    Dan Myrbeck
Sött i dubbel bemärkelse..

Jag har faktiskt aldrig testat..
2016-11-02

  Marianne Räf
Minns då vi var på Skansen, hur
bittert det var, när föräldrarna
nekade en sockervadd!!! Andra
barn fick, ju! :(
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP