Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

random känsla

En burk rädsla.
En låda mod.

En sanningssägare.
Två gånger fyra.
Åtta gånger dubbelt.

Tre samtal om mig.
Och två om dig.
Du kommer ikapp.

Ärlighet och skam.
Ovisshet och drivved som driver.

Energifull. Men tom.
Mani och fri.
Skratt sen platt fall.
Matt och tillbaka igen.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-31 12:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt energetisk och kraftfull!
TACK! :)
2016-10-31

  Anya VIP
Tycker om hur olika saker ställs mot varandra i texten.
2016-10-31

  Zandor
hmm...livet är inte alltid spikrakt..*L*
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj