Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PostNord

Jag förslår att PostNord
byter namn till PostLudium.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 662 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-10-31 18:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2016-11-04

  louisegirl
Klockren!
2016-11-04

  Eva Helene VIP
Jaa du, nu kommer jag alltid att tänka på det nya namnet när jag ser deras bilar. Kul hur som helst!
2016-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Den satt mitt i prick...snyggt...:-))
2016-11-02

  Lars Hedlin
JA sannerligen Eller Post Lögnum :)
2016-11-02

    ej medlem längre
Kan man instämma här måntro:)
2016-11-01

  Angel of love
Ja efter detta blåsväder är nog namnbyte ett måste.:)
2016-11-01

  Ingrid Trolle
Mycket fyndigt!
2016-11-01

    ej medlem längre
Din satir sitter som en smäck!
2016-11-01

  Gunnel Eriksson VIP
Den var bra!
2016-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man kan bara hålla med!
2016-11-01

  walborg
Fyndigt
2016-10-31

  Maria Sundelin VIP
Eller till försenimgsverket
2016-10-31

  M.Eta
Hi,hi, bankerna har snart ingen service längre. Det blir väl snart så med posten också.
2016-10-31

  Mr_Solstråle
Denna var ju bra =) och skickar vidare till PostNords ledning =)
2016-10-31

  överlevaren VIP
Kul :)
2016-10-31

    ej medlem längre
Roligt och klurigt!
2016-10-31

  Karina"Kia"
Flaskpost vore kanske något istället för Postnord*ler* Svårt med paket..men som de jobbar på NordPost kan inget bli sämre ...eller?!

Sjunger"Nu går sista visan"


Avslutningsstycket lysande Herr Dan<3
kan ju ta ett efterspel i utgångsmarsch för detta bolag..med toner av Mozart!

Stor stående Applåd<3
med toner av
2016-10-31

  Per Drysén
Mycket bra! Mycket sant!
2016-10-31

  limerick
Riktigt roligt men för mig har Post Nord inte missat någon postgång.
2016-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Gapskrattar!
Kanon!

Fast här i Gävle har vi inga problem med dem. I alla fall inte i vår stadsdel.

Lustigt att dikten under din heter "Halva livet består av att vänta"!!

Jag har sett i Platsbanken att man i Uppsala ofta söker postdoktorer. Vad handlar det om? Kan de bota PostNord på de platser där det behövs?

PostLudium var din bästa hittills!
2016-10-31

  Öknens Ros VIP
inte lätt vara brevbärare på PostNord :/
fyndigt dock.
2016-10-31

  Solstrale VIP
Hi hi! Posttrauma då paketen till jul inte får det kul... Kul!
2016-10-31

    frun
Hoppas bara att de förstår hu
de stavar.
2016-10-31

    ej medlem längre
dagens ORD!!!! Bra, slagkraftigt...
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck