Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fullen. Foto 20161029


Kallbad

 

Port mot badviken

Rådjur tittar på avstånd

Sen oktoberdag

 

Tvekar inför kyligt dopp

Blygseln slår oväntat till

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-31 15:25



Bookmark and Share


  Respons VIP
Inför rådjurens blickar och kylan i luften. Vackert!
2016-11-01

  Ann V Åhsberg VIP
Härlig tanka med oväntad vändning!
2016-10-31

  Bo Himmelsbåge
Mycket vackert foto av sjön Fullen!

Mycket fin tanka med höstklart budskap!

Fast bada nu... Burrr! Jag blir lika kyligt blå, som Fullen, av bara tankan!

2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg