Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget onyttigt ord

Bokstaven o före ett ord

innebär att ordet får motsatt betydelse

vilket är en intressant företeelse

Oengagerad, oupplyst, opolitisk, oklar...

Mycket smart och språktekniskt

att bara kunna sätta till ett o

för att ändra en betydelse till det motsatta

Tänk om det fanns en motsvarande mekanism

i samhällsmakineriet eller religionen

Bara kunna knäppa med fingrarna

så är det oävna borta !

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-31 15:59



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Klokt formulerat
2016-11-01

  soligajag_1 VIP
Så bra !! Då skulle livet genast bli lättare att hantera.
O kyrklig , , O kristen . . Opolitisk . .
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP