Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äldrekontakt

Ett bra initiativ är stiftelsen Äldrekontakt

där man träffas en gång i månaden, fikar och pratar

Det blir en så fin dynamik genom blandningen äldre/yngre

eftersom volonärerna och hemma-hos-värdarna

är yngre än de inbjudna seniorerna

Inget program är uppgjort, utan det får bli som det blir

Och det blir alltid något

att prata om eller tipsa varandra om




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-31 16:22



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så trevligt med sådan kontakt!!
Man gör och pratar om vad man vill med vem man vill!! Toppen!
Så bra skrivet!
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP