Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankegångar

Tankegångarna var trånga,
meningarna fann inte sin plats någonstans.

De irrade runt,
fastnade i varandra,
som tuggummi under en sko.

Vem tusan hade lagt det där?




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-31 22:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja om vi det visste,,, det framkallar ett slags leende, hm, mellan tummen och pekfingret sitter hakan, ;) kul ju!
2016-11-01

  Zandor
ja säg...vem
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj