Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullbordan

Göra något enskilt helt och färdigt.
Kärnan, låt den reagera, konfronteras,
där medvetande ställs mot vetenskap
och verklighet. Där kan den lilla flickan
få paddla med båten, den vuxna kvinnan
föreställa sig hur man bygger hus vid
floden. Förnimma aktionen.
Punkta och punktualisera föremålen.
Rörelserna i tiden mellan glömd tradition
och kommande narratologi.
Vart ytorna tar vägen.
Tänk dig dem först som presentation.
Disponera dem väl med språklig rekvisita
och sakfakta.







Övriga genrer av frun
Läst 158 gånger
Publicerad 2016-10-31 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun