Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafraserar från Håkan Hellströms Brännö Serenad


Lycklig med någon annan?

Jag är ensam,
kommer aldrig vara lycklig med någon annan.




Fri vers (Fri form) av Guol123
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-01 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123