Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 rader

 

Utgångspunkten kan vara

Att leva ut sig själv

 

Visa upp den

Som gömmer sig där inuti

I syfte att få sår att läka

Och ett slut på skam

 

Vill man så skulle man kunna

Men de flesta verkar inte tycka om sig själva

Vilket gör det så svårt

 

Om man ändå hade tålamod

Med det som man inte kan förändra

På egen hand

 

Ty man måste vänta

 

Det måste komma utifrån

Om skadan är skedd därur

 

Allt är inte inuti

Och allt visas inte

Utanpå




Övriga genrer av Andreas db Gustafsson
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-01 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson