Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onsdag den 23 mars och onsdag den 28 september året är 2016


Glädje inför vårens ljus och höstens glöd



Bussen kör * solen värmer
är på väg till gemensam påsk med mina barn och barnbarn
Läser Bodil Malmsten * Priset på vatten i Finistere * tänker att min nästa resa blir så
Till okänd plats med nya möten

Telefonen ringer
Sonen är på urologen
Tumör i testikeln
Okänd till nu

Min resa blir så
Till okända
Främmande möten

Tänk så snabbt resan bytte skepnad
Livets resa är ett evigt nu
Okänd och främmande
Blir stilla verklig i sin nya skepnad

Vårens ljus
Hopp och förtröstan

Höstens färger
Den okända kvar i sonens kropp
Den har rest runt i sommar
Han möter i dessa månader dropp och dripp
som i dagar rinner genom hans kropp

Vi som firade påsken tillsammans
Familjen
Nu i höstens glöd tittar vi på från våra vyer
Var och en i sin egen upplevelse

Tron och hoppet leder oss i höstens starka sprakande färger
dripp dropp dripp dropp

Sen vet vi.....kanske

©kristinaE 2016




Fri vers av KristinaE
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-01 11:27



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vackra reflektioner inom ramarna för omgivande dramatiska händelser - "Livets resa är ett evigt nu
Okänd och främmande
Blir stilla verklig i sin nya skepnad"

TACK!!!
2016-11-30

  Lars Hedlin
Stora starka kast sker varje dag i livet...
2016-11-02

  Nils-Robert
Ja livet är inte förutsägbart och rakt. Hinder och främmande vägar förs vi mot och vi önskar lycka men får ibland ondska.

Den goda tanken måste dock alltid underhållas.
2016-11-02

    Dan Myrbeck
Jaa, livet kan ändras snabbt!
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE