Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaddå nära ögat?


Nära ögat

Så hände det sig att hon var ute och gick.
När hon kom till affären till Willys för att handla
mat så var hennes kreditkort försvunnet.
Märkligt, det hände också utanför banken,
SEB- banken var det visst.
Om det var för att hon var tankspridd
eller om det berodde på något annat...
Klart att hon var utsatt för rövare.
Nära ögat att något hände, men hon var vaksam.
Det är inte alltid vaksamhet hjälper.
Inte ens på hennes möhippa, när hon gav
honom korgen med en svart katt som osade
under en stege:
>>Bara ett hårstrå på huvudet, men söta ögon.>>
Nära ögat att jag blev gift.




Övriga genrer av frun
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-01 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun