Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mitt öga

Kom till mitt öga, jag vill se ditt inre dansa tillsammans
med knuttar av mjukt garn
och konstruera nyansernas former i små flaskor
med mycket långa halsar

Kom tillbaka till min mun, jag vill repetera samma ord
med läpparnas hjälp och tungas mjukhet
jag ska stycka ett leende med röd färg
och hänga den på livets starka krok

Kom till mina armar, jag vill känna hur du kramas
med blommor gjorda av tillit
jag ska bygga en trädgård med olika spår
och lägga den på dina långa fingrar

Kom till mina fötter, jag vill trampa
lika mycket som en hel dansgolv
jag ska resa stora stolpar av drömmar
och fästa de i minernas stora väggar

Kom tillbaka , hela du
jag vill återförenas med din bomull som liknar moln
andas vågornas trummor
av ditt djupaste hav





Fri vers av Minona
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-01 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
många vackra rader glänser glittrar som juveler i drottnings smyckesskrin eller som natthimlens myriader strålande ädelstenar...
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona