Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika mycket stackars krakar


Det är ett helvete att skriva poesi i vårt avlånga land, eftersom alla människor som bor i detta miljövänliga himmelrike är lika mycket stackars krakar när någon säger att det finns sot i snö.

Vinterdäck ska sättas på hjulen. De som bor utomhus måste inomhus i frusna gators landskap, samtidigt går individer omkring och berättar att det inte spelar någon roll vem vi är.

Vi är identitetslösa gangsters i rymden, försöker framhäva vår likhet framför andras, men mest får vi drömmen om samhörighet förstörd, då vi glor in i spegeln och den får ångest av oss.

________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-01 18:41



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Men samhället är ju vi. Om vi mår dåligt och inte är kapabla att varken visa våra känslor eller agera ut dem, måste vi försöka ändra på samhället så det blir naturligt att vara människa. Tillåtet! vara människa.
2016-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
En bra satir på utmärkt prosa, om samhällets tillstånd idag.
2016-11-01

  Annie b'larsson VIP
Är du ledsen?
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP