Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig gåva



du som fyller
mina ödsliga rum med
mod och mening

du som ger dig själv
trotsar
svikna drömmars öppna sår

förblir livsande i dina
ögon




Fri vers av abbe nilsson
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-05-14 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson