Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En eloge till kärleken.


Kvällsromantik

Från att tugga aska
till tandborstkyssar

Från eko av tomma hjärtslag
till att någon lyssnar

Från scenografi
till eurofori

Från ett litet jag
till ett större Vi.







Fri vers av Solsonen
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-01 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solsonen