Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Progress (pt 1)

PSYKOLOGEN SA:
Ja men det känns väl bra?

DÅ TÄNKTE JAG:
Undra vad jag ska äta till middag

PSYKOLOGEN SA:
Kan du beskriva känslan?

DÅ TÄNKTE JAG:
Vem som bestämmer de olika numren på bussarna

PSYKOLOGEN SA:
Berätta om dina föräldrar.

DÅ TÄNKTE JAG:
På mina föräldrar.

MEN DET JAG SA
var inget.




Fri vers av Solsonen
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-01 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solsonen