Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att gå upp ur rök

Vad gör man då?

Helt plötsligt kliar man någon under hakan.

Vad gör du då? Ogillar beteendet

Kollar ändå om du kliar tillbaka.





Övriga genrer av frun
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-11-01 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun