Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp mig Gud

Hjälp mig Gud
Hjälp mig
Hjälp mig
Hjälp mig

Vagga mig Gud
Vagga mig
Vagga mig
Vagga mig

Bär mig Gud
Bär mig
Bär mig
Bär mig

Älska mig Gud
Älska mig
Älska mig
Älska mig

Lägg din hand på mina löften
och låt de bli sanna

Lägg din själ i mitt hjärta
och låt den befria mig




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-02 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP