Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November


November skriver

brev i guld

brev i röd

Brevbäraren vinden

gav dig ett brev idag

Svarar du

minns du

minns du mig än




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 410 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-11-02 00:45



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vacker beskrivande lågmäld!
2017-01-06

  Nils-Robert
En dikt som andas ett sting i hjärtat.
2016-11-21

  Minona
Så fint!
2016-11-06

  Tove Meyer VIP
Så vackert!
2016-11-06

  Karina"Kia"
Budbärarens guldpenna skriver till...

Minnen bevarar och ett brev postas och väntans förlängda tid förväntan!

Är du med i tävlingen?

Snyggt bra skrivet!
2016-11-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
välskickat
2016-11-05

    ej medlem längre
Sparar den ljuvliga dikten!
2016-11-04

  Quasimodo
Här färgas minnen i höstfärger för en fråga som väntar vår!
2016-11-02

    ej medlem längre

Vackert och ömt skrivet!
Minnen är i ristade i sten och
glöms inte



kramar
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska