Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förändring eller ej


A-brUnN

Varning
Snaran som drar tillbaka
Stramar och kväver dig sakta
Vill inte släppa taget.
Egentligen är det lätt
Bara ta tag i den dra den över huvudet och släng bort den
Elda upp den om du vill
Valet är ditt
Eller så sitter den kvar
Håller fast dig där du är och kommer bara strama till när du är på väg
Bort
Så A-brunn betyder ingenting
Bara ett sätt att säga
Vill du ha snaran kvar släpandes
Eller inte




Fri vers av kråkan VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-02 04:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt att tala om att alla har SIN RÄTT att välja att gå vidare,,, ändock är allt inte för alla en valmöjlighet, så det väckte även den tanken,,, det finns dem utan val som blivit slavar.... Bra skriftat!
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP