Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm skadeståndsgrundande kuddar.


Med förtjusning jag ser första snö.

 

 

den 2 november 2016 ser just nu klockan fyra,

himlen förbereder nya sängkläder till marken

snöflingor.

under neonljus

valser

med stora fluffiga flingor

 

som sedan,

vänder sparka,

 

såg droppar

regn sippra på

tre lag fönster

Till mitt öra fascinerad med glädje och beundran.

 

Det är vit som fluff recepten för pillow tort.

https://www.youtube.com/watch?v=nb5JrGHipWk

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-02 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP